Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
července

53. jóga zadarmo na Vyšehradě

Vyšehrad - Staré purkrabství

zpět na výpis akcí
 

Cvičit se bude jednoduchá jóga pro začátečníky, ačkoliv pokročilí jsou také srdečně vítaní.

Datum:03. 07. 14
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: sport|jóga

Sraz bude v 19 hod. na metru Vyšehrad přímo před východem směr Kongresové centrum (mezi metrem a thajskou restaurací Tom Mňam).  Napřed se trochu rozehřejeme, potom protáhneme po zimě ztuhlá těla, zacvičíme jednoduché jógové ásany, pak následuje relaxace a úvod do meditace Anapanásatí, kterou si také vyzkoušíme. Na konci pohovoříme o našem novém dobročinném projektu "Jóga pro Thajčátka", na který budete moci také přispět.

Jako každý rok předcvičuje Alef, učitel jógy a spisovatel, žijící v Thajsku a přijíždějící do Prahy na letní sezonu právě kvůli těmto cvičením. S sebou si vezměte hodně vrstev oblečení, protože večery jsou ještě chladné, dále nějakou jogamatku, karimatku, nebo jakoukoliv deku, kterou si můžete dát pod sebe, vodu a spoustu dobré nálady! Vezměte také svoje přátele, uděláme si příjemné cvičení venku v parku!

Vyšehrad - Staré pur...
Tel:
Vyšehradské sady
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: