Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
července

Arcibiskup Bezák Zbohom - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Dokumentární film divákům přibližuje bezesporu pozoruhodnou osobnost Mons. Bezáka.

Začátek:03. 07. 14
Konec:06. 07. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Oľga Záblacká

Stopáž: 90 min

Představuje člověka jedněmi milovaného a druhými odmítaného. Odhaluje soukromé i veřejné okamžiky jeho života. Uvidíte Róberta Bezáka očima veřejnosti, ale i jeho nejbližších. Poznáte jej nejen jako arcibiskupa, ústřední postavu medializované kauzy, ale i jako syna, bratra či přítele.

Film divákům přináší obdivuhodné svědectví o vnitřní síle osobnosti, která prožívá největší zkoušku svého života a víry… Výsledkem je skládačka rozhovorů, rekonstrukcí, archivních materiálů, inscenovaných sekvencí a seznamování se s důležitými lidmi a prostředími v jeho světě. Celkový obraz je komplexní a umožní divákovi vytvořit si vlastní názor na situaci, která v souvislosti s Mons. Bezákem nastala. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: