Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
října

Programy pro rodiny s dětmi na Petřínské rozhledně

Petřínská rozhledna a zrcadlové bludiště

zpět na výpis akcí
 

Petřínská rozhledna je nejen vyhledávanou turistickou atrakcí, ale také jedinečnou památkou, která nám stále připomíná báječné „století páry“.

Začátek:15. 10. 14
Konec:17. 02. 15
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: poznání|muzea, památky

20. 1. 2015

DO BLUDIŠTĚ JAKO DO KINA

Bludiště na Petříně není jenom bludiště, ale návštěvník v něm může spatřit i dioráma bitvy na Karlově mostě. Co to ale vlastně je „dioráma“ a čím je zajímavé? Chodili lidé v 19. století do kina?

Pod vedením lektora si děti vyrobí své malé dioráma a odnesou si ho domů.

17. 2. 2015
MY SI NA TO POSVÍTÍME!

Dozvíme se, jak naši předkové svítili a od kdy místo svíček začali používat žárovky. Když se na Zemské jubilejní výstavě rozsvítila slavobrána nebo Křižíkova fontána, lidé byli opravdu nadšení. Děti poznají pana Františka Křižíka, dozví se, co byla „koňka“ a co „elektrika“ a vyrobí si kopii pohyblivé pohlednice ze sbírek MMP , která jim bude připomínat „elektrické století“.

 

Objednávejte se, prosím, prostřednictvím rezervačního systému, který naleznete u konkrétního programu na stránkách http://www.muzeumprahy.cz/programy-pro-rodiny-s-detmi-na-petrinske-rozhledne/ děkujeme.

Cena: 25,- Kč / dítě, 50Kč dospělý doprovod
Maximální počet účastníků 20 osob.

Během programu je povoleno fotografovat.

 

Petřínská rozhledna ...
Tel: 724911497
Petřínské sady
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: