Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
června

Exotic food festival

Exotic foof festival

zpět na výpis akcí
 

​Unikátní festival exotického jídla a kultury.

Datum:15. 06. 14
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Festival Vám přinese neobyčejné zážitky a to nejlepší z toho, co Vám zástupci cizineckých komunit žijících v ČR mohou nabídnout. Vaše chuťové pohárky potěšíme, ale i překvapíme. Pro odvážné bude také posvícení. Těšit se můžete na speciality z celého světa.

V multikulturních stáncích se na Vás budou těšit kuchyně z Ugandy, Kypru, Ruska, Malajsie, Konga, Mexika, Jižní Korey, Turecka, Japonska, Indie, české zapomenuté speciality a mnoho dalších. Kromě ochutnávek jídla a pití na Vás čekají kulinářské workshopy (tradiční příprava kávy, výroba sushi a vietnamských závitků, příprava afrických specialit a další), soutěže pro odvážné, program pro děti (indické workshopy), ale hlavně nabitý kulturní program plný netradičních hudebních a tanečních vystoupení.

Cílem festivalu je kromě seznámení pražské veřejnosti s exotickým jídlem a cizími kulturami také podpora migrantů žijících na území hlavního města Prahy a vzájemného dialogu české veřejnosti s migranty nejrůznějších komunit. Vstup na festival je zdarma, návštěvníci zaplatí pouze samotné pokrmy.

Exotic foof festival
Tel:
Tylovo náměstí
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: