Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Pharrell Williams

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Vystoupení světové superstar, držitele ceny Grammy, skladatele, producenta a módního guru!

Datum:17. 09. 14
Cena:od 990 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Pharrell Williams je jedním z mála producentů v historii hip-hopu a r‘n‘b, kteří dokázali přijít s něčím úplně novým a nebáli se riskovat a posluchačům nabízet naprosto nezvyklé a neohrané postupy.

Pharrell Williams je tvořivá síla, která pomocí hudby, módy a designu dokáže vyjádřit svůj osobitý styl. Ať už jako producent nebo jako multi - mediální superstar, Williams nikdy nepřestal vytvářet nové trendy. Na svém kontě má více jak 100 milionů prodaných desek a jeho hudba zní jako něco, na co nikdo jiný zatím ani nepomyslel.

Vytvořil nový způsob pohledu na zavedené hvězdy jako Snoop Dogg , Madonna, a dokonce i The Rolling Stones. V rámci projektu N.E.R.D. vydal Williams spolu s Hugo a Shae Haleym čtyři nahrávky obsahující nepředvídatelný hybrid alternativního rocku a hip-hopu.

Akční rádius jeho práce zahrnuje i navrhování soch, šperků a dalších doplňků pro luxusní zboží značky Louis Vuitton a Moncler. V současné době vlastní mediální podnik i am OTHER, který se zabývá zábavou, hudbou, módou a uměním. Pharrell je také spolu-zakladatelem značek Billionaire Boys Club a Ice Cream.

Vstupenky: 990 - 1590 Kč

O2 arena
Tel: 266121122
Českomoravská 2345/17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: