Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

Jak vycvičit draka 2 - Premiérový víkend

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Ostrov Blp býval místem, kde Vikingové ve dne v noci bojovali s draky..

Začátek:19. 06. 14
Konec:22. 06. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Dean DeBlois

Stopáž: 105 min

Hrají (hlasy): Matouš Ruml, Simona Postlerová, Jiří Schwarz, Terezie Taberyová, Jiří Krejčí, Zbyšek Horák, Libor Terš, Jana Páleníčková

Příběh poskočil o pět let dopředu a z Blpu se stal v mezidobí dračí ráj, kde se lidé a draci navzájem respektují a mají se rádi. Škyťákova největší kamarádka Astrid je hvězdou oblíbených dračích závodů, ve kterých hravě poráží ostatní vikinské teenagery, zatímco Škyťák dává přednost osamělým spanilým letům s Bezzubkou, během nichž mapují neznámá území a objevují nové světy a nové draky.

Jedno z jejich dobrodružství je přivede do těžko přístupné ledové jeskyně, která je domovem stovky neznámých divokých draků.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: