Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Taking Back Sunday (us)

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Americká emo/rocková formace Taking Back Sunday potěší české fanoušky kvalitní rockové alternativy. 

Datum:03. 12. 14
Cena:470 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

New Yorské ikony emo-rocku se v ČR představí úplně poprvé a ukončí tak čekání hladových tuzemských fanoušků, kteří byli nuceni v minulosti za kapelou cestovat do okolních zemí a těžce nesli zrušení únorového koncertu.

Kapelu Taking Back Sunday založil v roce 1999 v americké městečku Amytiville (Long Island, NY) kytarista Eddie Reyes s cílem posunout dál alternativní emo/rockovou a post-hardcorovou scénu v New Yorku, jejíž ikonou se stal díky svým nesčetným projektům jako Mind Over Matter nebo Glassjaw. Po četných změnách v minulosti tvoří v současnosti kapelu zpěvák Adam Lazzara, kytarista John Nolan, basák Shaun Cooper, bubeník Mark O"Connell a již zmíněný kytarista Eddie Reyes.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: