Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
května

RawFest - festival živého jídla

Lifefood

zpět na výpis akcí
 

Oslava živého jídla a života vůbec! Raw food všude kam se podíváš a k tomu přednášky, workshopy, sport, koncerty, zábava pro děti a šílená fireshow.

Datum:24. 05. 14
Cena:od 180 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

To nejlepší z raw food neboli živé stravy, celodenní maraton ukázek raw "vaření" v demo stanu, produkty, celá raw menu od předních raw restaurací, dokonalé kombinace smoothies, objevování možností superfoods. Lifefood, Secret of Raw, Plevel, Iswari, Jelica, Hashashira Soups nebo Vila Flora jsou jen někteří z dlouhé řady vystavovatelů.

Kromě neskonalých gurmetských zážitků probereme raw food ze všech stran v přednáškovém stanu včetně diskusního panelu s exkluzivními hosty, hudební a malířské workshopy potěší umělecké duše, zatímco jóga, čchi-kung, slackline nebo exotické indian clubs a hula hoops udělají radost aktivnějším návštěvníkům

Za hudební branži vystoupí Revolta, dále se poneseme v rytmu latino nebo jazzu, skvělý body percussion workshop má připraven Denbaya. 

Zábava pro děti se nese v duchu kreativity, lásky k přírodě a hravosti - fantaskní bublinový workshop, hudební dílničky, tvoření bosýma nohama, olympiáda zvířátek nebo cestování z apokladem jsou jen některé tipy na sobotní celodenní zábavu na Rawfestu připravenou pro děti.

Návštěvníci nakonec zvolí nejchutnější pokrm festu, pokocháme se společnou malířskou poctou Matce Zemi a zakřepčíme si u šílené fireshow.

RawFest - akce, jaká tady ještě nebyla. Raw food neboli živé jídlo je o radosti a naplnění života a takový bude i celý festival! Těšíme se, přijďte žít!

 

RawFest
Tel: 725012377
Podnikatelská 566
Praha 9, 190 11
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: