Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
dubna

Čtyřlístek na Chvalském zámku

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Zámek navštíví oblíbené komiksové postavičky.

Začátek:12. 04. 14
Konec:15. 06. 14
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura

Hurá, je tady výstava pro děti i dospělé! Od 12. 4. do 15. 6. 2014 se můžete těšit na výstavu Čtyřlístek na Chvalském zámku. Uvidíte oblíbené dětské komiksy Jaroslava Němečka a Ljuby Štíplové, které provázejí už několikátou generaci nadšených dětských čtenářů. Čeká vás procházka historií komiksu, velké postavičky Fifinky, Bobíka, Myšpulína i Pindi, opravdový barevný domeček Čtyřlístku, Bobíkova postýlka, Fifinčin krášlicí koutek či Myšpulínův vědecký koutek, interaktivní hry (kostky, puzzle) a mnoho dalšího.

POZOR! Nenechte si ujít také slavnostní zahájení 12. dubna od 14 hodin za účasti samostného Jaroslava Němečka a divadelním představením Čtyřlístek v těch pravých kulisách. V rámci slavnostního zahájení proběhne i vyhlášení vítězů výtvarné soutěže O nejlepší komiks.

Připravujeme také komentované prohlídky pro školy, školky a dětské kolektivy – můžete k nám přijet i v rámci školního výletu. Zároveň jsme připravili oblíbené pohádkové víkendy, kdy děti s rodiči provází pohádkové postavy: 26. 4. od 10 do 17 hod. Pohádková sobota s pravou čarodějnicí, Čtyřlístkem a igráčky, 24. 5. od 10 do 17 hod. Pohádková sobota s Popelkou, Čtyřlístkem a igráčky a 25. 5. od 10 do 17 hod. Pohádková neděle se skřítkem Matýskem, Čtyřlístkem a igráčky.

Dnešní generace mladých rodičů a jejich dětí si tuto výstavu nesmí nechat uniknout

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: