Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Hollywoodská filmová výstava

Madame Tussauds Prague

zpět na výpis akcí
 

Madame Tussauds přiváží do Prahy kousek Hollywoodu.

Začátek:11. 04. 14
Konec:01. 10. 14
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|galerie

Světla, kamera, akce! Návštěvníci budou mít možnost proniknout do světa filmu a setkat se tváří v tvář s nejoblíbenějšími hvězdami stříbrného plátna.

V rámci výjimečné výstavy v Muzeu voskových figurín v Praze se představí hvězdný pár Brad Pitt a Angelina Jolie, akční veterán Bruce Willis, sexy George Clooney, diva Nicole Kidman, nenapodobitelná Lady Gaga a v neposlední řadě také všemi milovaný mimozemšťan E.T. Úžasně realistické voskové figuríny budou k vidění ve speciálním filmovém provedení a režie se neujme nikdo jiný než sám legendární režisér Quentin Tarantino.

Vstup na tuto jedinečnou výstavu je ZDARMA pro všechny návštěvníky Muzea voskových figurín Praha. Jste připraveni dotknout se hvězd?

Otevřeno denně včetně víkendů a svátků. Každý den od 10:00 do 21:00.

Madame Tussauds Prague
Tel:
Celetná 6
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: