Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
dubna

Zahrádkářský workshop II.

Klubovna

zpět na výpis akcí
 

Druhý ročník oblíbené jarní akce

Datum:13. 04. 14
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: poznání|workshopy

Tento rok se můžete těšit na osvědčenou výrobu závěsných kokedam (někomu ještě stále přežívají), tentokrát s celým týmem okouzlujících lektorek. Rovněž se letos již podruhé připojí uskupení Já na tom dělám, které Vám pomůže nastartovat pěstování bylinek a zeleniny, jež si budete moci odnést ve vlastnoručně dekorovaných květináčích.

Pro zájemce proběhne demonstrační výroba nádoby na bioodpad z pivních plechovek (5 l). V průběhu odpoledně bude dokončena produkční zahrádka, kterou v podvečer osázíme zbytky z workshopu. Zahrádka je volným pokračováním projektu Kompost. Po celou dobu akce bude k dispozici občerstvení Sysel Burger (domácí hamburgery a vegeburgery z vlastnoručně vyrobených surovin). 

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Klubovna
Tel: 776 345 069
Generála Píky
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: