Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
května

Otevření nepřístupných reprezentačních prostor Pražs...

Pražský hrad

zpět na výpis akcí
 

Možnost vidět prostory Hradu, kde se odehrává ceremoniální život.

Datum:03. 05. 14
Čas:09:00 - 16:30
Kategorie: poznání|památky

V sobotu dne 3. května 2014 budou v době od 9.00 do 16.30 hodin otevřeny reprezentační prostory Pražského hradu. Návštěvníci tak budou mít opět možnost vidět běžně nepřístupné sály, salonky a místnosti, ve kterých se na Pražském hradě odehrává ceremoniální život. Návštěvníci tak mají možnost vidět například Rothmayerův sál, Španělský sál, Rudolfovu galerii a salony Jižního křídla Nového paláce (např. Trůnní sál, Brožíkův sál či Habsburský salon).

Po celé prohlídkové trase budou podávat výklad o zařízení a využití sálů pracovníci průvodcovské služby Správy Pražského hradu. Přístup do reprezentačních prostor bude Matyášovou branou z I. nebo II. nádvoří.

Bližší informace návštěvníkům podá Informační středisko Pražského hradu, tel.: Informace pro návštěvníky: tourist.info@hrad.cz; tel.: 224 372 433 nebo 224 372 442.

Pražský hrad
Tel: 224 372 201
Pražský hrad
Praha 1, 119 08
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: