Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Zhřešils? Hřešíš? Hodláš zhřešit? Pak přijď na naši párty.

Datum:19. 04. 14
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Pak ti nesmí uniknout letošní Prague Pride party - HŘÍCHY. Nejen pro ty, kdo nebudou na Bílou sobotu v kostele, nabízíme oslavit tento den třeba formou hříšných tanců. My se rozhodně nepostíme! V průběhu našlapané party si můžeš vyzkoušet tématické kostýmy, vyrobit si kraslici z nezvyklého gumového materiálu a uplést si pomlázku. Na začátku Vám promítneme film o tom, že i pořádat pride může být někdy hřích: 19:00 DUHOVÝ ŠAMPIONÁT- http://www.csfd.cz/film/335662-duhovy-sampionat/. 

K tomu všemu nám následně zahrají DJ´s:

21:10 - 22:30 HENRIETTE http://www.djhenriette.cz/

22:30 - 00:00 URXINS https://www.facebook.com/urxins

00:00 - 01:30 CHICCO (Q café Praha) http://www.q-cafe.cz/

01:30 - ? MICHAEL KOKO https://www.facebook.com/DjMichaelKoko

Společně s ředitelem festivalu Czeslawem Walkem nahlédneme do tématu letošního ročníku Prague Pride - East Meets West. Oslavíme také úspěchy ročníků minulých a promítneme si naše spoty a vaše fotografie. Industriální prostor Nádraží Žižkov je jako stvořený pro takovou party. K dispozici bude i teplá venkovní terasa s posezením, vystavěná na vagonech se svůdným výhledem na osvětlené prostory nádraží. Ceny na baru jsou příznivé, doprava snadná.

Pomáhat není hřích! Přijď a dozvíš se, jak můžeš Prague Pride zábavnou formou pomoci. Ať se v žižkovském alternativním chrámu stane cokoli, domů půjde každý očištěn. Jak? Nech se překvapit. 
VSTUP ZDARMA.

Nákladové nádraží Ži...
Tel: 775792485
Želivského 2700
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: