Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
října

Das Filmfest

Das FilmFest

zpět na výpis akcí
 

9. festival německy mluvených filmů

Začátek:15. 10. 14
Konec:19. 10. 14
Čas:19:30 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Rozkrývání politických a finančních kauz, vydařené filmové adaptace známých literárních děl, originální a obohacující pohledy na zdánlivě okrajová společenská témata jako plastická chirurgie nebo nekompromisní přístup k otázkám z moderní historie či současnosti… Německojazyčná kinematografie o přízeň publika dlouhodobě usiluje upřímností, otevřeností a důsledností, jak už osm let dokazuje filmový festival DAS FILMFEST. Letošní devátý ročník bude pro tuzemské diváky ještě objevnější: mnohé napovídá už název hlavní festivalové sekce ODHALENÍ. Nabídne snímky jako Čas kanibalů (Zeit der Kannibalen), Pokojská Lynn (Das Zimmermädchen Lynn) nebo Viktoria, které spojuje snaha analyzovat lidské i dějinné osudy, traumata a události. 

Dramaturgie nabídne i letos bohatý program, ukáže mimo jiné, jak si němečtí, rakouští a švýcarští filmaři poradili S PŘEVEDENÍM LITERÁRNÍCH DĚl i neznámých titulů NA FILMOVÁ PLÁTNA. 

Das FilmFest
Tel: 774 615 800
Vodičkova 704/36, Sokolovská 1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: