Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
září

Foodparade

Foodparade

zpět na výpis akcí
 

Festival jídla a pití v krásných zahradách zámku Troja.

Začátek:06. 09. 14
Konec:07. 09. 14
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|festivaly

V letošním roce se můžete těšit na více než 20 předních restaurací z Prahy a okolí, a více než 25 farmářských stánků a stánků s delikatesami. Čeká na Vás mnoho nových tváří z gastronomie, ale i stálice posledních let jako je Hotel InterContinental, restaurace U Modré Kachničky, Občanská Plovárna, doubleshot a mnoho dalších.

Kromě ochutnávky degustačních menu jednotlivých restaurací či vybraných delikates a nápojů se hosté mohou těšit na bohatý doprovodný program, který bude letos doplněn nejenom o zajímavé degustace a ochutnávky.

Nebude chybět ani kuchařská soutěž pro návštěvníky I Love Food. Letošním tématem jsou houby a zadání zní: Připravte originální recept, jehož základní, hlavní a povinnou ingrediencí jsou HOUBY. Pro výherce máme ceny v hodnotě 50 000 Kč. Kompletní informace, pravidla a výhry najdete zde!

Vzhledem k tomu, že Foodparade je místem pro celou rodinu, tak samozřejmostí je dětský koutek, tento rok opět s větší kapacitou a hravým programem. 

Foodparade
Tel: 777 104 247
U Trojského zámku 4/1
Praha, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: