Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Největší festival na využití technologií v životě a osobním rozvoji.

Začátek:22. 03. 14
Konec:23. 03. 14
Cena:od Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: poznání|ostatní

Tipy a triky pro začínající i pokročilé uživatele chytrých a Apple technologií. Dvoudenní přednášková jízda je stejně jako loni zadarmo a je zaměřená především na praktické informace. Letos zařazujeme i zkušenosti s čím dál tím populárnějším měřením tělesných pochodů pomocí speciálních technologií - ve zkratce prostě Quantified self.

Dvoudenní konference o čtyřech blocích. Praktické využití myšlenkových map s Chrisem Griffithsem, aplikace pro vedení projektů, prezentace, vzdělávání s technologiemi, případové studie, inspirace. Potkejte se a sdílejte zkušenosti s těmi nejlepšími. Zajímá nás jen to, co opravdu funguje. Lifehackers, změňte život pomocí technologií!

Učit se, učit se, učit se. Vzdělávání nemusí být jenom drill, ale i zábava. Zajímavé případy využití technologií Apple ve školkách, školách, univerzitách ale i doma. Sledujte naše stránky a brzy se dovíte víc.

Technologické tržiště a výstava. Nejnovější Apple produkty, nejpopulárnější příslušenství k Apple věcem a lifehackingové nápady na jednom místě a připraveny k vyzkoušení i ke koupi. Kromě toho si budete moci otestovat měřící náramky a hodinky a dovíte se i plno informací, jak využít vaší techniku k vzdělávání.

Nafoceno mobilem - výstava toho nejlepšího, co u nás a ve světě vzniklo v dramaturgii Tomáše Tesaře. Nezávislé poradenství zdarma pro uživatele iPhone, tabletů i aplikací. To všechno pro vás i s vámi.

Program festivalu najdete zde.

Národní technická kn...
Tel: 222221818
Technická 6 / 2710
Praha 6 - Dejvice, 160 80
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: