Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

O architektuře víc! No.1

Česká centra

zpět na výpis akcí
 

Nová série moderovaných diskusí o architektuře.

Datum:23. 04. 14
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|centra

České centrum Praha Vás zve na novou sérii moderovaných diskusí s osobnostmi české a zahraniční architektury, dotýkající se žhavých společenských témat.Téma prvního setkání se zaměří na architektonické služby jako vývozní komoditu.

Tentokrát na téma EXPORT - IMPORT, s hosty Irenou Šebovou,Tomášem Králem, Jan Magasanikem, Martinem Hejlem. Moderuje Adam Gebrian.

 

 

Mladí čeští a slovenští architekti v posledních letech vyrážejí houfně za prací, studiem nebo praxí na obdobu vandru, který před více než stoletím vykonával povinně každý tovaryš. Mnozí z nich vyzkoušejí zahraničních destinací dokonce několik, než se rozhodnou k návratu“, říká architekt a teoretik Adam Gebrian. „Architektura v českých zemích byla vždy známa jako svébytná, lokální adaptace dovedností přivezených ze zahraničí. Možná však stojíme na prahu nové doby, kdy export začne narůstat v nášprospěch“,dodává moderátor prvního tematického večera.  

 

Připraveno ve spolupráci s architektonickým časopisem ERA21. 

Česká centra
Tel: 234668501
Rytířská 31
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: