Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Letní Letná 2014

Letní Letná

zpět na výpis akcí
 

11. ročník Mezinárodního Festivalu nového cirkusu a divadla.

Začátek:17. 08. 14
Konec:02. 09. 14
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Na Letní Letné hostovali takové soubory jako Cirque Ici, Cirque Trottola, Les Colporteurs, Cahin Caha, Cirque Baroque, Atelier Lefeuvre & André, Cirkus Cirkör, Compagnie XY, Cirque Galapiat a mnoho dalších.

Festival se také stal základnou, na které se prezentují široké veřejnosti domácí soubory z nového cirkusu a divadla, díky divácké atraktivitě festivalu se jim dostává velké pozornosti, která by třeba jinde na menších akcích nebyla možná.

Festivalu se podařilo na straně jedné přitáhnout každý rok obrovské množství diváků (až 28.000), na straně druhé si uchovává letní, příjemnou, až starosvětskou cirkusovou atmosféru, která není narušena masovostí nebo komerční vlezlostí.

Letní Letná se stala také místem pro setkávání přátel, známých, rodin s dětmi a aktivní trávení volného času.

Více informací již brzy!

Letní Letná
Tel: 605321906
Letenské sady
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: