Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
srpna

Marilyn Manson (USA)

Palác Lucerna - Velký sál

zpět na výpis akcí
 

Legendární rocková kapela v Praze.

Datum:12. 08. 14
Cena:900 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Vstupenky za 900,- Kč + poplatky budou k zakoupení od pátku 28.února v síti Ticketpro a Ticketportal.

Kde? Velký sál Lucerny.

10 alb, 3 nominace na Grammy, celou řadu bývalých členů kapely, plnej náklaďák cover verzí a víc kontroverzí než sám ďábel - to je Marilyn Manson, který 12.srpna ve velkém sále Lucerny odehraje hudební show, která vám zaručeně srazí hlavu. 

Již po šesté k nám zavítá již legendární rocková kapela Marilyn Manson se svým nezaměnitelným frontmanem. Kapela, v minulosti spojená se skandály, která mnohokrát musela čelit kritice a odmítání ze strany církve, přes sdružení rodičů až po vysoké politiky, v poslední dekádě výrazně změnila svoje směřování. Kontroverze z let devadesátých je už nenávratně pryč a dění kolem kapely se soustřeďuje hlavně na frontmana, jehož jméno je identické s názvem kapely. 

Palác Lucerna - Velk...
Tel: 224224537
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: