Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
července

Aerodrome festival

Aerodrom festival cz

zpět na výpis akcí
 

Koncert Metallicy, před kterou vystoupí Alice In Chains, Children Of Bodom a Kvelertak!

Datum:08. 07. 14
Cena:od 1 490 Kč
Čas:15:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Pokud si fanoušci Metallicy, před kterou vystoupí Alice In Chains, Children Of Bodom a Kvelertak, chtějí její koncert užít "v kotli", mají nyní poslední možnost zakoupit si vstupenky do sektoru Golden Circle v rámci zvýhodněné kombinované vstupenky. Ta jim umožní vstup nejen na 8.července ale také na červnový Aerodrome festival, který se uskuteční 17.6. a nabídne vystoupení trojlístku Avenged Sevenfold, Roba Zombieho a Megadeth.

Připomeňme ještě, že Metallica do Prahy tentokrát přiveze speciální koncert "By Request" o jehož programu rozhodnou sami fanoušci. Hlasovat pro své nejoblíbenější skladby, které si přejí 8.7. na Výstavišti od Metallicy slyšet, mohou všichni, kteří si zakoupí vstupenku po internetu.

Oba festivaly se uskuteční stejně jako loňský první ročník, na který zavítalo na 17 000 návštěvníků, na holešovickém Výstavišti (Incheba Open Air) a brány obou se otevřou v 15 hodin.

AERODROME JUNE 
(17. 6. 2014, AVENGED SEVENFOLD, ROB ZOMBIE, MEGADEATH)
Ceny:
Golden Circle: 1390 CZK
GA Standing: 990 CZK
ZTP: 490 CZK

AERODROME JULY
(8. 7. 2014 METALLICA and special guests)
Ceny:
Golden Circle: 2490 CZK
GA Standing: 1490 CZK
ZTP: 750 CZK

COMBI TICKETS – pro oba festivaly:
Ceny:
Golden Circle: 2990 CZK
GA Standing: 2190 CZK

Aerodrom festival cz
Tel:
U Výstavište
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: