Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
července

Natalie Cole

Prague Proms

zpět na výpis akcí
 

Koncert významné R & B a jazzové zpěvačky. 

Datum:15. 07. 14
Cena:od 790 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty


 Když legendární zpěvák Nat King Cole natočil s mimořádným celosvětovým úspěchem své první album ve španělštině, bylo jeho dceři Natalii, dnes mnohonásobné držitelce Grammy, pouhých 8 let. Otcův úspěch byl pro malou Natalii obrovskou motivací a brzy začala se slavným otcem cestovat po světě. Vzpomíná na výlet do Mexika, kde nejen poprvé viděla Piñatu, ale také ve folklorním kroji pózovala pro fotografy jako "malá señorita". Hlavně však bezprostředně zažila projevy obdivu a úcty, kterými latinskoameričtí fanoušci doslova zavalili jejího otce, průkopníka černošských superstar.

"Zbožňovala jsem to, co on. A tak jsem se do této kultury zamilovala." Dnes tato významná R & B a jazzová zpěvačka otevírá nové brány svým prvním španělskojazyčným albem "Natalie Cole En Español".
Natalie Cole se zprvu prosadila stylem R&B, poté postupně přešla ke středovému proudu pop music a od 90. let se začala více orientovat na jazz. Hvězdná kariéra dcery jazzové legendy začala v roce 1975 debutovým albem Inseparable, za které hned obdržela první dvě Grammy z dosavadních devíti. Od té doby prodala milióny hudebních nosičů.

Státní opera
Tel: 267215388
Wilsonova 4
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: