Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte si zasportovat zdarma!

Začátek:25. 12. 14
Konec:31. 12. 14
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty, běh a kolo, bojové sporty, fitness, florbal, fotbal, golf a minigolf, hospodské sporty, lední sporty, míčové sporty, relaxace, squash, tenis, badminton, tanec, vodní sporty, ostatní, jóga

Nabídka volně otevřených sportovišť v rámci tradičního projektu Týden sportu zdarma bude opět široká. Pražané si budou moci v týdnu od 25. do 31. prosince zdarma zasportovat v desítkách sportovišť po celém hlavním městě.

Jednotlivá sportoviště budou do projektu zapojena od středy 25. prosince do úterý 31. prosince 2014. V případě některých sportovišť je vzhledem k jejich kapacitě vyžadována telefonická či online rezervace. 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: