Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
ledna

Spectaculare: Nils Frahm (DE), Hauschka (DE) + Samul...

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Dvojkoncert talentovaného klavíristy a skladatele Nilse Frahma, a vystoupení německého klavíristy Hauschky

Datum:31. 01. 14
Cena:od 350 Kč
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Nils Frahm: Klavír jako předmět doličný Postupy komorní vážné hudby či minimalismu poslední roky výrazně zasahují do sféry ambientu či experimentální elektroniky a mezi nejvýraznější představitele tohoto fúzování patří berlínský hudebník Nils Frahm. Jeho intimní klavírní skladby hrané s pokorou k tichu budou na Festivalu Spectaculare zastupovat současnou vlnu moderní klasiky, která v druhé dekádě nového tisíciletí nabrala nevídanou popularitu.

Hauschka: Hudba je dobrodružství V internetové éře mizí hranice mezi žánry a hudebník si může svobodně cestovat mezi různými formami. Příkladem takového dobrodruha je německý klavírista a skladatel Volker Bertelmann vystupující pod uměleckým pseudonymem Hauschka. Prošel rockovými i hiphopovými projekty, skládal experimentální elektronickou hudbu a od roku 2004 natáčí nahrávky na pomezí ambientu a komorní vážné hudby, k jejíž tradici ale přistupuje velmi neortodoxně.

Palác Akropolis
Tel: 296330911
Kubelíkova 1548/27
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: