Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
února

Prodloužený víkend - Premiéra

CinemArt

zpět na výpis akcí
 

Od režiséra filmů "Lítám v tom" a "Juno"

Datum:06. 02. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Režie: Jason Reitman

Hrají: Kate Winslet, Josh Brolin, Tobey Maguire, Gattlin Griffith

Stopáž: 111 min

Příběh filmu Prodloužený víkend je křehký jako broskvový koláč, který v něm hraje zásadní roli. Vypráví ho úspěšný režisér a scenárista Jason Reitman, jenž má rád neobvyklé hrdiny, ať jsou jimi těhotná puberťačka, vášnivý obhájce kouření nebo citově vyprahlý sběratel nalétaných kilometrů. Tentokrát si vybral ženu, která už od svého života příliš mnoho překvapení neočekává a možná právě proto jí do něj kdosi nečekaně vstoupí.

Divácký zážitek neslibuje jen Reitmanovo režijní vedení, ale také Kate Winslet (Nouzový východ, Prázdniny) a Josh Brolin (Tahle země není pro starý) v hlavních rolích. Adele (Kate Winslet) před časem opustil manžel a ona se z toho dosud nevzpamatovala. Místo toho, aby se starala o svého třináctiletého syna Henryho, pečuje on o ni. Rozpad manželství navíc prohloubil její uzavřenost, úzkostlivě se proto vyhýbá styku s okolím.

CinemArt
Tel: 224949110
Různě po Praze
Praha
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: