Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
ledna

Vlk z Wall Street - Premiéra

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Peněz není nikdy dost! O tom se vás bude snažit přesvědčit Leonardo DiCaprio!

Datum:16. 01. 14
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

REŽIE: Martin Scorsese

STOPÁŽ: 179 min.

ŽÁNR: životopisný/drama

HRAJÍ: Leonardo DiCaprio, P.J. Byrne, Jon Favreau

Neuvěřitelný, fascinující a divoký je příběh Jordana Belforta, který proslul jako vlk z Wall Street. Na plátno ho převedl režisér Martin Scorsese a v hlavní roli muže, který ve dne vydělával tisíce dolarů za minutu a stejně rychle je v noci roztáčel, se představí Leonardo DiCaprio. Tihle filmoví velikáni už spolu natočili čtyři filmy a všechno jsou to úctyhodné bijáky – Gangy z New Yorku, Letec, Skrytá identita a Prokletý Ostrov. Stejně velkolepý a košatý je i Vlk z Wall Street, který líčí vzestup a pád gangstera moderní doby právě podle Belfortově skutečného příběhu.

Peníze, ženy, večírky, sex, drogy a zase peníze, výstřednosti, které si ani neumíme představit. Bylo to legální? Ani náhodou! Film Vlk z Wall Street přináší podívanou z doby, kdy na Wall Street vládla pravidla Divokého Západu. Jen místo pistolníků na koních se tu prohánějí jachty a nahé blondýny a místo prachu nad prérií víří vzduchem bankovky.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: