Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
prosince

Funky Jazz Night

Hoodoo music club

zpět na výpis akcí
 

Funky kapela UNITED HEADS, elektrojazzový projekt SATO-SAN TO, Inside Kru Djs BICA a EZOP a DJ COLLIN.

Datum:14. 12. 13
Cena:120 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

V sobotu 14.12. se ve vinohradském klubu HooDoo uskuteční večer na kterém vystoupí dnes už legendární funky kapela UNITED HEADS, elektrojazzový projekt SATO-SAN TO, Inside Kru Djs BICA a EZOP a DJ COLLIN.

Celý večer nastartuje rozhodně ne neznámá dvojice Djs z Prahy, Bica a Ezop. Specializují se na abstrakt-trip-funky-brejk hop. Nevíme čím nás překvapí, ale jistě nezapomenete na vytříbenou selekci, přesné mixy, scratche a show na 3 gramofony!

Jazzovou esencí večera bude elektronický projekt bubeníka Thoma Heriana (N.O.H.A.) a trumpetisty Oskara Töröka (Vertigo Quintet, Iva Bittová), který po vítězství v soutěži Colours Talents a vydání debutu Salep (2009) prošel personálními změnami a připravuje nové album, které by mělo vyjít na jaře příštího roku.

Těšit se můžete na jungle-experimental elektroniku s prvky jazzu a na ochutnávky z nového alba.

Vstupné 120 Kč.

Hoodoo music club
Tel: 606063497
Korunní 106
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: