Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Aneta Langerová

Divadlo Hybernia

zpět na výpis akcí
 

Jediný letošní koncert Anety Langerové v Praze.

Datum:17. 12. 13
Cena:300 Kč
Čas:19:30 - 21:30
Kategorie: kultura|divadla

Týden před Vánoci vystoupí v Divadle Hybernia za doprovodu smyčcového tria a klavíru se svým úspěšným akustickým projektem Pár míst... V nových úpravách zazní například píseň Vzpomínka, Malá mořská víla ale i nezapomenutelná skladba Voda živá.

Osobitá zpěvačka, skladatelka a textařka Aneta Langerová si nedávno splnila svůj velký sen – společně s Jakubem Zitkem zaranžovala vybrané písně z dosud vydaných alb a vyrazila v doprovodu vynikajících muzikantů na turné Pár míst… Vedle již zmíněného pianisty JAKUBA ZITKA ji doprovází violista VLADAN MALINJAK, houslistka VERONIKA VALIŠOVÁ a violoncellistka DOROTA BAROVÁ. Společně s Anetou tvoří jeden organismus s jedním srdcem a společným dechem. Každý koncert je velkým a neopakovatelným zážitkem.

Divadlo Hybernia
Tel: 221419420
Náměstí Republiky 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: