Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Isenseven - A Way You go

ROXY

zpět na výpis akcí
 
Tip

Premiéra snowboardového filmu od party Isenseven, ale hlavně pořádná party!

Datum:02. 11. 13
Cena:100 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby


Už tuhle sobotu se opět roztočí kola snowboardového mejdanu, a to tradičně v pražském klubu Roxy. Freeride.cz crew společně s partnery Snowboard Zezula a Jägermeister pro vás opět připravila premiéru snowboardového filmu od party Isenseven, tentokrát jménem “A Way We Go”!

Jako vždy se můžete těšit na nadupaný snowboardový mejdan se vším všudy, ostatně jak jste na FR parties zvyklí! Zlatým hřebem večera bude promítačka filmu "A Way We Go", který přijede do naší metropole představit početná Isenseven partička. Pokud si vzpomínáte na loňskou premiéru jejich filmu "Fool’s Gold", tak jste dobří, protože my ne :) Klub Roxy opět praskal ve švech a bezmála tisícovka diváků vytvořila pro premiéru parádní atmosféru. Doufáme, že letos tomu nebude jinak a kluky z Německa nezklameme!

Premiéra filmu ale zdaleka nebude vším, na co se můžete těšit. Jako vždy se chceme postarat o to, abyste se bavili při kvalitní muzice, ať už tancem nebo poslechem. K ověřené dvojici DJs Akvamen a NobodyListen jsme tentokráte šáhli do zahraničí a hlavní DJskou show předvede uskupení Lucky Basstarts z Mnichova. Tihle pánové jsou úzce propojení s Isenseven crew a společně si nimi roztáčí kola mejdanu téměř na celé letošní tour. 

Pořád to ale není všechno. Při vstupu do klubu po zaplacení vstupného 100 Kč dostanete nejen Jägermeister Welcome Drink, ale také si budete moci šáhnout do zavřené krabice a vytáhnout jeden z odznáčků schovaných uvnitř. Pokud najdete placku Freeride.cz, zůstává vám jako dárek, a pokud se vám v ruce objeví odznak s logem Snowboard Zezula, vyhrajete jednu ze tří parádních cen. Ve hře je snowboard Gravity Empatic, dámská mikina Gravity Maria a pánská mikina Gravity Overtime. Pro tenhle systém jsme se rozhodli, aby nahradil zbytečně zdlouhavou tombolu, která obvykle dost brzdí mejdan.

Po skončení promítaní filmu "A Way We Go" proběhne ve foyer klubu (v mezipatře u šatny) autogramiáda přítomných jezdců. Už teď můžeme potvrdit, že do Prahy dorazí z hlavních protagonistů Alex Tank, Stephan Maurer a David Bertschinger Karg aka DBK. U Luddeho Lejknera a Wojteka Pawlusiaka člověk (a ani hlavní producent filmu Basti Kuhn) nikdy neví, takže uvidíme, zda se aspoň jeden z nich v Praze ukáže. Wojteka i my intenzivně přemlouváme a moc rád by dorazil, ale pravděpodobně bude muset dát přednost závazkům ke sponzorům a zúčastnit se jib contestu v Itálii.

Takže si to shrňme:

Co: Isenseven “A Way We Go” Premiere Night

Kdy: Sobota 2. listopadu 2013, start 21:00, film cca 23:00

Kde: Klub Roxy Praha (Dlouhá 33, Praha 1)

Partneři: Freeride.cz, Snowboard Zezula, Jägermeister, Gravity Snowboards

DJ’s: Lucky Basstarts, Akvamen, NobodyListen 

Vstup: 100 Kč

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: