Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
října

No Age + Freddy Ruppert

Pilot Klub

zpět na výpis akcí
 

Experimentální indie rock z Los Angeles.

Datum:27. 10. 13
Cena:od 280 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Je tomu skoro tři roky, kdy u nás hráli naposledy. Díky šťastné shodě náhod ale kalifornské duo No Age do Prahy zamíří znovu. Na zastávce svého evropského turné s sebou přivezou v srpnu vydanou novinku s názvem An Object.

No Age to dali dohromady v roce 2005 v Los Angeles, odkud pocházejí oba protagonisti - kytarista Randy Randall a bubeník-zpěvák Dean Spunt. Kapela hraje experimentální indie rock ovlivněný punk rockem a noisem. Jejich koncerty jsou jízdou, na kterou jen tak nezapomenete. Odvolte, pozdravte rodiny a v neděli 27. 10. dorazte do klubu Pilot, který dostal novou stage a zvuk. Bude to krásný.

Jako support vystoupí se svým experimentálním synthpopem Freddy Ruppert, který pochází taktéž z LA, ale už nějaký ten čas žije a tvoří v Praze. Freddy je muž stojící za projekty jako This Song Is a Mess But So Am I a Former Ghosts. V roce 2011 vydal svoji sólovou desku s názvem Dove Hounds (American Tragedies).

Vstup: 350 / 280 Kč (s rezervací do 26.10. na rezervace@landminealert.org)

Pilot Klub
Tel:
Donská 19
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: