Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Tomatito & Band - Soy Flamenco

Kytara napříč žánry

zpět na výpis akcí
 

Vystoupení španělského kytaristy Josého Fernándese Torrese

Datum:01. 12. 13
Cena:od 490 Kč
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Po devíti letech přijíždí do Prahy světoznámý španělský kytarista José Fernándes Torres "TOMATITO", jenž patří vedle Paca de Lucii a Vicente Amiga mezi nejvyhledávanější interprety flamenca na světě.

Spolupracoval s vyhlášenými zpěváky, jako byli Enrique Morente, La Susi, José Manese a Pansequito, nejvíce jej však ovlivnila spolupráce se světoznámým zpěvákem Camarónem de la Isla, jež trvala celých osmnáct let.

V osmdesátých letech minulého století začíná intenzivně komponovat a roku 1988 se stává držitelem prestižní ceny Taranta de Ora a Lucase Lópeze.

Hrál například ve Švýcarsku, Holandsku, Jižní Americe či v Japonsku, ve Španělsku vystupoval např. s Frankem Sinatrou a Eltonem Johnem.

Tomatito přijíždí se skupinou a skvělou tanečnicí Palomou Fantovou. Představí své nejnovější CD "Soy Flamenco" (2013).

 

Divadlo Hybernia
Tel: 224 325 224
Náměstí Republiky 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: