Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
října

Be Twenty One

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Hudební festival jako oslava 21. narozenin klubu Roxy!

Začátek:21. 10. 13
Konec:27. 10. 13
Čas:20:00 - 18:59
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Legendární pražský klub Roxy pořádá od 21. října ve spolupráci s Experimentálním protorem NoD oslavu 21. narozenin klubu - festival Be Twenty One. 

V průběhu celého festivalového týdne budou otevřeny brány klubu, divadla, galerie i kavárny v prostorách ROXY a NoD v pražské Dlouhé ulici.

„Podařilo se nám připravit vyvážený a nekonvenční festivalový program, kde si na své přijdou jak milovníci známých a časem prověřených zahraničních kapel, DJů a projektů, ale také návštěvníci, kteří hledají nová a neokoukaná jména na hudebníi umělecké scéně. Takoví jsou podle nás návštěvníci ROXY a NoD a program festivalu je tedy dárkem pro ně“, říká dramaturgyně festivalu Lenka Senová.

Samotnému festivalu bude předcházet odhalení levitujícího sousoší „VZNÁŠENÍ“ KURTA GEBAUERA v Dlouhé ulici.

Slavnostní zahájení proběhne 21. října spuštěním video mappingu FRANTIŠKA PECHÁČKA S NÁZVEM UP, který zahalí do 3D projekce budovu ROXY. Následně bude umělecký program oficiálně zahájen vernisážemi v galerijních prostorách NoD.

Týdenní festival odstartuje v klubu ROXY 21.října řízná bass/dubstepová kapela ENGINE EARZ(UK) se zpěvačkou JENNOU G (UK). Druhý den zatřese se základy klubu holandská trojice DOPE D.O.D (NL). Ve středu v rámci SOUNDZ CZECH nabídne ROXY program netradičně na 3 pódiích, kde vystoupí 14 tuzemských kapel. Čtvrtek bude patřit kapele MORCHEEBA (UK), která přiveze své čerstvé album Head Up High a jejich živou show shlédne nepochybně plné ROXY. K narozeninám přijede v pátek 25.října popřát i legendární dj ANDY C (UK), sekundovat mu bude CULTURE SHOCK (UK). V sobotu 26.října potěší milovníky rovnějších beatů velikáni elektronické hudby SÉBASTIEN LEGÉR (FR) a FUNK D`VOID (UK).

Jednoznačným vyvrcholením hudebního programu bude akustické vystoupení vyspělého newyorského rappera a písničkáře, držitele Grammy EVERLASTA (USA), který představí své nové album The Life Acoustic.

BE TWENTY ONE bude týdenní narozeninová oslava, během které bude legendární dům v Dlouhé 33 plný multižánrových koncertů, parties, vernisáží, divadel a performance. To vše pro fanoušky NoD a ROXY.

 

 

 

 

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: