Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

Dny Severu 2013

Skandinávský dům

zpět na výpis akcí
 

Multižánrový festival, který vás přenese do mnoha severských destinací

Začátek:22. 10. 13
Konec:29. 10. 13
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: poznání|knihy, ostatní

 

Z hostů se můžete těšit na setkání se světoznámou dánskou dramatičkou Astrid Saalbachovou, mladým norským spisovatelem Jonem Øysteinem Flinkem a také několika překladateli ze severských literatur.

Společným jmenovatelem všech akcí je humor, takže pokud toužíte zahnat podzimní depresi nebo se před ní důkladně obrnit, jste určitě na správné adrese.

Přijďte se zasmát na promítání islandských komedií nebo odhalit humor v severské literatuře, která se vám třeba až doposud zdála ponurá nebo příliš vážná.

Nezapomněli jsme ani na příznivce cestování a pozvali pro ně manžele Klempířovy, aby pohovořili o veselých zážitcích, které je potkaly v nejexotičtější z exotických severských zemí, Grónsku. Kromě Grónska se společně vydáme i na Island.

Kde:  Městská knihovna v Praze, Komorní kino Evald, Kavárna Potrvá, Klub Amabila, Klub K4

Program naleznete zde!

Skandinávský dům
Tel: 777926331
různě po Praze
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: