Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Den architektury 2013

Kruh z. s. - Den architektury

zpět na výpis akcí
 

Do ulic 42 měst s architekty, teoretiky, umělci i hudebníky. Více než sedm desítek akcí – procházek, cyklojízd, dobrodružných výprav. 

Začátek:05. 10. 13
Konec:06. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: poznání|po praze, památky

Pestrý program nabídne široké veřejnosti již třetí ročník festivalu Den architektury, který proběhne 5. a 6. října u příležitosti Mezinárodního dne architektury.

Letošní program proběhne ve42 městech, mezi kterými jsou i nováčci jako: Bystřice pod Hostýnem, Česká Lípa, Humpolec, Jaroměř, Jeseník, Mnichovo Hradiště, Ošelín, Otrokovice, Police nad Metují a Sušice. Den architektury proběhne i na Slovensku a v Londýně. Celkem proběhne 75 akcí.

Řady architektů v roli průvodců letos rozšíří David Vávra, Vladimír 518 a Jaromír Švejdík. Součástí programu je i páteční architektonický workshop pro rodiče s dětmi od 4 do 11 let v budově Fakulty architektury ČVUT v Praze (Šrámková Architekti).

Zároveň v září a říjnu proběhne série vzdělávacích programů o současné architektuře s architekty pro děti a studenty MŠ, ZŠ a SŠ.

Pražský program najdete zde!

Vše je zdarma!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: