Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
října

Ellen Allien @ Roxy - Flow

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Do ROXY zavítá legenda světové taneční scény, producentka, zpěvačka, zakladatelka vydavatelství BPitch Control a především Djka Ellen Allien.

Datum:04. 10. 13
Cena:201 Kč
Čas:22:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Ellen Fraatz měla to štěstí narodit se do rodiny berlínského hudebníka a strávit část svých „teens" v Londýně 90-tých let, kde se v té době formovaly základy elektronické hudby. Po svém návratu do sjednoceného Berlína v roce 1992 se Ellen bez váhání zapojila do lokální taneční scény a postupně se stala rezidentní Djkou legendárních klubů Bunker a Tresor. Atmosféra sjednoceného Berlína pro ni, dle jejích slov, zůstává stále důležitou inspirací.

Zapálený přístup k hudbě je charakteristický pro celou její kariéru, kdy se angažovala v různých sférách elektronické hudby. V 90-tých letech moderovala úspěšný rádiový pořad na berlínském KissFM, pracovala v obchodě s deskami, založila vydavatelství Braincandy a podílela se na na klubovém projektu BPitch, jehož úspěch jí později inspiroval k založení BPitch Control vydavatelství na kterém postupně vydávali své desky producenti jako Modeselektor, Housemeister, Sacha Funke a do roku 2010 i dnes velmi populární Paul Kalkbrenner.

Ellen Allien vydala od roku 2001 „Stadtkind" celkem 7 studiových alb včetně ceněné spolupráce s Apparatem na albu Orchestra of Bubbles (2006). Na jaře 2013 vydala prozatím své poslední mixované album LISm, kde se odchýlila od specifického techno zvuku a dala přednost poslechovým experimentům. Nicméně její živá a DJská vystoupení vždy strhnou tančící dav a vykouzlí nespočet úsměvů na tanečním 


Main stage djs : Ellen Allien, Roman Rai (roxy prague/flow), Fatty M (roxy prague/flow)

2nd stage: Zjook & Eddie Mur
VJ: TBA

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: