Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
listopadu

Nouvelle Prague 2013

Nouvelle Prague

zpět na výpis akcí
 
Tip

DILATED PEOPLES (USA) LUCY ROSE (UK) 

Začátek:01. 11. 13
Konec:02. 11. 13
Cena:350 Kč
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Legendární americká rapová kapela Dilated Peoples, mladá britská písničkářka Lucy Rose a osm nadějných kapel ze zámoří, to je festivalový line-up Nouvelle Prague, prvního showcasového festivalu v ČR, který se uskuteční ve dnech 1.-2.listopadu v areálu smíchovského pivovaru Staropramen.

Nouvelle Prague je v Česku nový typ hudebního festivalu. Jedná se o tak zvaný showcasový festival, jehož součástí je také mezinárodní hudební konference profesionálů hudebního průmyslu. Kromě diskusních panelů na aktuální témata hudebního businessu bude na programu odborné části také krátké představení kapel City of Glass, Technical Kidman, Little Suns a Neon Windbreaker z Kanady, jihoafrického písničkáře a držitele ceny pro nejlepšího sólového interpreta Jeremiho Loopse, party Money for Rope z Austrálie, izraelské zpěvačky Dorine Levy a kapely Local Foreigners, která je složena z muzikantů Velké Británie, Spojených Arabských Emirátů a Nového Zélandu. Ti všichni se budou ucházet o přízeň promotérů významných evropských festivalů. Stejní interpreti pak odehrají plnohodnotný koncert pro pražské publikum ve večerní části festivalu.

V areálu smíchovského Staropramenu nebudou během Nouvelle Prague kromě vyhřívaného stanu pro několik tisíc lidí chybět ani stánky s občerstvením.

Vstupenky na oba dny festivalové části jsou v prodeji v sítě Ticketforpeople za 370,- Kč, jednodenní vstupenka pak za 200,- Kč. Delegátský pas je možné zakoupit po registraci za 600,- Kč.

Více info na:

www.nouvelleprague.com

www.facebook.com/nouvelleprague

www.twitter.com/nouvelleprague

www.youtube.com/nouvelleprague

www.soundcloud.com/nouvelleprague

Pivovar Staropramen
Tel: +420 604 201 193
Nádražní 84
Praha 5 - Smíchov, 150 54
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: