Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
listopadu

Mezipatra 2013

MQFF Mezipatra

zpět na výpis akcí
 

14. queer filmový festival.

Začátek:07. 11. 13
Konec:15. 11. 13
Cena:550 Kč
Čas:20:00 - 21:15
Kategorie: kultura|kina, ostatní

Queer filmový festival MEZIPATRA je specializovaný soutěžní filmový festival uvádějící filmy s gay, lesbickou, bisexuální, transgender a queer tématikou. Festival má neziskový charakter a slouží k emancipaci sexuálních menšin v České republice a k propagaci kvalitních filmů s humanistickým obsahem. 

Co Vás čeká na na Mezipatrech 2013?
Kolem stovky špičkových filmů s gay, lesbickými, bisexuálními, trans a queer tématy s mezinárodní soutěží + výstavy, odborné přednášky, workshopy, diskuze a parties + 95 000 hetero i homo diváků a divaček.

Smyslem festivalu je představit co nejširšímu a z hlediska sexuální orientace smíšenému publiku kvalitní díla světové kinematografie. Festival upozorňuje na neoddělitelnost intimního a společenského, jednotlivce a společnosti a nabízí vyvážené zobrazení postav, které jsou v mainstreamové kultuře a médiích obvykle plné stereotypů a klišé.

Program najdete zde!
 

MQFF Mezipatra
Tel:
Pořežní 95/74
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: