Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Adidas Outdoor Prague

Loděnice

zpět na výpis akcí
 

Akce pro milovníky lezectví, boulderingu, raftingu, slacklinu a dalších outdoorových sportů!

Datum:28. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 23:59
Kategorie: sport|adrenalin sporty, ostatní

Jsou outdoorové sporty tím, čím žijete? Pak právě pro vás chystá značka adidas jedinečnou událost, která nemá v Praze obdoby: adidas Outdoor Prague.

Unikátní ledová lezecká stěna, závody v boulderingu a lezení, rafting, highline ve výšce 10 metrů, slackline, promítání outdoorových filmů. To vše a mnoho dalšího na vás čeká během celodenní akce, která se uskuteční 28. září v loděnici v pražské Tróji. 

Spolu s atlety světového formátu, kteří spolupracují se značkou adidas, budete mít možnost zažít nezapomenutelný outdoorový den téměř v samém centru Prahy!

Pro lezce jsou připraveny závody v boulderingu a v lezení na obtížnost. Jejich organizace proběhne ve spolupráci s Českým horolezeckým svazem a v obou soutěžních kategoriích čekají na vítěze atraktivní finanční a věcné výhry. 

Během exhibicí se představí i české lezkyně Nelly Kudrová, Tereza Svobodová nebo polská hvězda Adam Pustelnik. Pro ty, kteří si budou chtít lezení vyzkoušet mimo soutěže, bude v areálu k dispozici několik lezeckých stěn, jištění a instruktáž od profesionálních lezců. 

Jedním z highlightů akce bude osm metrů vysoká ledová lezecká stěna, dovezená až z Francie. V rámci exhibice uvidíte českého horolezce Libora Uhera. Stěna bude otevřená i pro veřejnost, takže si každý bude moci vyzkoušettento neobvyklý zážitek.

Více o akci a podobný program zde

Vstup zdarma!

Loděnice Trója
Tel: 733 567 182
Vodácká 8
Praha 7, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: