Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
září

Red Bull Letecký Den

Red Bull Česká Republika

zpět na výpis akcí
 
Tip

Nenechte si ujít jedinečnou show u Právnické fakulty, při níž létají vzduchem věci nevídané i neslýchané.

Datum:22. 09. 13
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Red Bull Letecký Den je jedinečná výzva pro všechny nadšené dobrodruhy,  kreativní konstruktéry i vzdušné snílky, kteří jsou odhodláni vznést se mezi polétavé tvory a zažít ten omamný několikasekundový pocit beztíže, než se se svým vlastnoručně zkonstruovaným strojem zřítí do vltavských vod.  Zvítězit nemusí posádka, která na svých křídlech doletí nejdál.

Hodnotí se dohromady tři kritéria: délka letu, kreativita leteckého stroje a předletová show na 6m vysokém můstku, který slouží jako letecká ranvej.

Není divu, že od roku 1992, kdy se ve Vídni uskutečnila první kreativní vzdušná bitva, lákají Letecké Dny statisíce diváků po celém světě. Vždyť vidět naživo létající narozeninový dort nebo baletní soubor se člověku jen tak nepoštěstí.

KDE: Dvořákovo nábřeží u Právnické fakulty, Praha.
KDY: Hangáry se otevřou v 11:00, první let ve 13:00.

Vstup volný.

 

Red Bull Česká Repub...
Tel: 233091332
nám. Curieových 7
Praha 1, 116 40
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: