Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
února

Chinaski: 20 let

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Chinaski oslaví dvacetiny v O2 areně.

Datum:06. 02. 14
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Chinaski budou slavit dvacetiny! Speciální „narozeninový“ koncert se bude konat v pražské O2 areně a bude jako jediný v celé České republice. Předprodej startuje již nyní.

Jedna z nejpopulárnějších skupin současnosti, skupina Chinaski bude slavit 20 let své existence. Místem jejich narozeninových oslav se stane pražská O2 arena, kde ve čtvrtek 6. února 2014 představí své největší hity. Fanoušky bude čekat skvělý a nezapomenutelný koncert se speciálně sestaveným repertoárem a scénou.

Kapela prozradila: „Denně drhneme ve zkušebně nový songy a děkujeme múzám, že při nás stojí!". Bude se jednat o jeden jediný koncert v celé ČR - u toho byste měli být!

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: