Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
listopadu

Nickelback - The Hits Tour

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Kanadská rocková skupina Nickelback se v rámci letošního turné chystá zastavit i v Praze v O2 aréně.

Datum:07. 11. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

Skupina Nickelback se proslavila v roce 2001 svým pilotním singlem „How You Remind Me“ a následným albem Silver Side Up. Kapela prodala celosvětově přes 30 milionů desek a získala i řadu ocenění například American Music Award, Juno Awards, nebo MTV Video Music Awards.

„Ty spousty lidí, kteří dorazili na naše koncerty, nás nadchly,“ říká frontman Chad Kroeger. „Na hodně našich fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly, byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, ať se vrátíme, a navíc v Evropě hrajeme moc rádi!“

Zcela nepochybně půjde o nezapomenutelný koncertní zážitek, vzhledem k tomu, že Nickelback sáhnou po největších hitech posledních deseti let.

Na koncertech zazní veleúspěšné skladby, jako jsou „How You Remind Me“, „Photograph“, „Burn It To The Ground“ a „Rockstar“ i současné hity „When We Stand Together“, „Bottoms Up“, „Lullaby“ a „Trying Not To Love You“.

Live Nation
Tel: 266121122
Ocelářská 460/2
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: