Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
března

Žižkonoce

KC Vozovna

zpět na výpis akcí
 

Velikonoční bojovka pro celou rodinu.

Datum:31. 03. 24
Cena:170 Kč
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Slepička znovu poztrácela po Žižkově svá vajíčka. Ta jsou rozeseta na sedmi místech po celé čtvrti a vy je najdete, když se vydáte po naší žižkonoční trase. Nejprve je ale potřeba si vyrobit ᴋᴏšíčᴇᴋ, do kterého svá vajíčka nasbíráte. Jeden takový si vyrobíte na startu ve Vozovně a pak už se můžete vydat na dobrodružné pátrání napříč celým Žižkovem až do Atria.

Trasa vede přes sedm zastavení, která jsou v režii sedmi žižkovských organizací. Na každém stanovišti čeká malý úkol, který s pomocí dospělých zvládnou i ti nejmenší koledníci. Za splnění každého úkolu dostanete jedno vajíčko do košíčku – pro sladkou odměnu v cíli stačí, když nasbíráte pět vajíček.

Je jen na kolednících, jakou přesnou trasu ke sběru vajec zvolí a kolik času na jednotlivých zastaveních stráví. Co vás cestou čeká? Možná vyzkoušíte přírodní barvení vajíček, zahrajete hru s Pokémony v hlavní roli anebo odejdete s vlastnoručně vyrobeným flipbookem v kapse?

Jisté je jen to, že trasa Žižkonoc vede z KC Vozovna do Atria Žižkov, kde hra nejpozději v 18 h končí. Tam koledníci a kolednice ukážou své košíčky plné vajíček a odměnou jim bude sladká koleda.

Na trasu se vydáte v předem stanovených časech mezi 13 a 15 h. Bojovka může trvat až 3 hodiny.

→ startovné 170 Kč za koledníka*ici, doprovod má vstup zdarma

KC Vozovna
Tel: 222 510 796
Hartigova 2687/164
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: