Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Ukrajinsko-český vánoční market

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Sháníte dárky na poslední chvíli? Rádi byste ještě dokoupili pod stromek originální, ručně vyráběné nebo designové výrobky?

Datum:17. 12. 23
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

A jako bonus podpořili uprchlíky z Ukrajiny, kteří se snaží uchytit se svým řemeslem i u nás?

Doražte do Haly 17 v pražských Holešovicích na první ukrajinsko - český vánoční market, který pořádá Organizace pro pomoc uprchlíkům. Na místě Vás bude čekat nejen spousta stánků a prodejců, ale taky program naplněný workshopy jak pro velké, tak pro dorůstající.

Tento trh není jen místem pro nákup vánočních dárků. Je to místo, kde se setkává kultura, umění, tradice a moderní design. Prostor, kde každý krok rezonuje s příběhy odvahy a odolnosti, s každým dechem cítíte ducha Vánoc. Vánoc, jenž jsou symbolem naděje, světla a společenství.

My vás zveme, abyste tyto hodnoty sdíleli s námi - 17.12. od 12 hodin do pozdního večera. Prožijte s námi den plný radosti, pohody a vzájemné podpory. Přijďte si užít živou hudbu, která pohladí a snad i v pozdějších hodinách roztancuje vaše kroky, obdivujte světelné instalace, které rozzáří vaše srdce a užít si jeden druhého.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: