Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
prosince

Kluziště v Podolí

Městská část Praha 4

zpět na výpis akcí
 

Městská část Praha 4 v letošním roce nabídne svým obyvatelům veřejné kluziště s umělým ledem.

Začátek:01. 12. 23
Konec:29. 02. 24
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: sport|lední sporty

„Protože zimy bývají v hlavním městě poměrně teplé a nemůžeme spoléhat jen přírodní led na přírodních vodních nádržích, rozhodli jsme se nabídnout našim obyvatelům hlavně dětem, umělé kluziště,“ uvedl starosta Ondřej Kubín (ODS). „To zajistí bruslení i ve dnech, kdy v Praze nebude mrznout.“

Veřejné kluziště bude otevřeno každý den od devíti do 21 hodin, na Štědrý den a na Silvestra od devíti do 15 hodin. V pracovních dnech, v době od devíti do 14 hodin, bude k dispozici pouze pro základní a mateřské školy, jejichž zřizovatelem je MČ Praha 4. Veřejnost ho tedy v těchto dnech bude moci využít až od druhé hodiny odpoledne minimálně do osmi hodin večer. Naopak o víkendech už v době od devíti až do 20 hodin. 

V době od 20 do 21 hodin je provozovatel oprávněn poskytovat kluziště třetím osobám k soukromému využití (vyhrazené užívání). Informaci o každém termínu vyhrazeného užívání poskytne provozovatel veřejnosti nejméně jeden den předem prostřednictvím vývěsky u provozního řádu kluziště.

Pro základní a mateřské školy zřizované MČ Praha 4 bude užívání kluziště v pracovních dnech od devíti do 14 hodin bezplatné. V ostatních dnech a hodinách je provozovatel kluziště oprávněn vybírat vstupné ve výši maximálně 90 korun na osobu a den, přičemž děti do šesti let budou mít vstup zdarma. 

Provozování veřejného kluziště v areálu sportoviště Podolská zajistí společnost PERFECT ICE.

Městská část Praha 4
Tel:
sportoviště Podolská
Praha 4
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: