Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
listopadu

Den zdraví / 17. narozeniny OC Šestka

Obchodní centrum Šestka

zpět na výpis akcí
 

V sobotu 11. listopadu 2023 se vám u nás na Šestce otevírají dveře nejen k zábavě, ale také ke zdraví.

Datum:11. 11. 23
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Zdraví

Slibujeme, že to bude den plný aktivit, které vás nejen pobaví, ale také poskytnou užitečné informace pro vaše zdraví. A to vše v rámci naší narozeninové oslavy!

OC Šestka slaví 17 let a chce to oslavit s vámi, našimi věrnými zákazníky.

Den zdraví je akcí, která vás zavede do světa prevence a péče o vlastní tělo. Věříme, že zdraví je to nejcennější, co máme, a tak jsme pro vás připravili řadu vyšetření a poradenství zdarma. Během dne budete moci využít diagnostiku vlasů a imunitního systému, zajištěné naší Lékárnou 6ka. Získáte informace o prevenci Alzheimerovy choroby nebo se můžete nechat změřit na přístroji IN BODY. Naučíme vás, jak předcházet stresu i základům první pomoci, a to také pro ty nejmenší!
Pro ty, kteří hledají zdravou alternativu stravování, bude připravena degustace krabičkové diety Fit Meal.

Samozřejmě také naše obchody a provozovny si pro vás připravily zajímavý program a nabídku :

Prodejna zdravotních matrací a polštářů MAGNIFLEX vám v rámci svých přednášek vyřeší otázky „Jak vybrat správnou matraci“ a „Výběr správného polštáře“.


Navštívit můžete naše fitcentrum GYMSTORY, vše si prohlédnout a pobavit se s přítomnými trenéry nejen o tom, jaké cvičení je pro vás tou nejlepší volbou. Gymstory si přizval i své partnery MultiSport a FitMeal, a společně vytvořili neodolatenou nabídku :

MultiSport bude v čase 10 – 17:00 v prostorách Gymstory měřit na přístroji IN BODY tělesné hodnoty tuku, vody a svalové hmoty v těle s výkladem a vysvětlením hodnot. A POZOR! MultiSport chystá v tento den pro všechny nové klienty nebo ty, kteří nepoužívají MS kartu  dárek v podobě zkušební karty MultiSport na 10 dní! Vše ZDARMA pro návštěvníky DNY ZDRAVÍ. www.multisport.cz

FitMeal : „My vaříme, Vy máte čas žít!“
Momentálně nejkvalitnější krabičková dieta na trhu! Poprvé v Gymstory si od tohoto dne můžete své denní balíčky s čerstvým jídlem a přesně spočítanými kaloriemi přímo pro Vás vyzvedávat v Gymstory. Zde bude nové odběrové místo a FitMeal pro všechny klienty, kteří se zúčastní této akce nebo klienty Gymstory chystá 10% slevu na své objednávky! V čase od 10:00- 17:00 bude ochutnávka! www.fitmeal.cz

KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK GYMSTORY ZÍSKÁ TYTO DÁRKY!
Nemusíte přijít cvičit! Přijďte se jen podívat a zjistit, co vše můžete udělat pro své zdraví a jak správně začít! Váš start nového začátku budete mít díky těmto dárkům získaných na DNI ZDRAVÍ zcela zdarma!

Děti se zase mohou zabavit a protáhnout na opičí dráze, připravenou naší dětskou tělocvičnou MONKEY’S GYM.

V GRAND OPTICAL vám změří zrak zcela zdarma a RELAX odprezentuje vývoj veškerého zimního ochranného vybavení s možností si cokoliv vyzkoušet.

A protože je to také naše narozeninová oslava, nesmíme zapomenout také na zábavu. Pro děti bude připravena řada atrakcí jako stylový facepainting, virtuální realita, simulátor chirurga a prohlídka sanitky.

Stále to není všechno!
Jak je již zvykem, tak si řada našich obchodů pro vás připravila atraktivní slevy pouze pro tento den! Více podrobností budeme odhalovat postupně, proto nás sledujte i nadále.


Obchodní centrum Šestka
Tel: +420 225 023 100
Fajtlova 1090/1
Praha 6, 161 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: