Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Ochutnávej - food festival malých porcí

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 

Ochutnávej - food festival malých porcí se v letošním roce uskuteční poprvé a rozhodně by měl zaujmout všechny milovníky dobrého jídla a pití. 

Datum:23. 09. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Rádi chodíte na food festivaly, ale prodávané porce jsou pro vás moc velké, takže nemůžete ochutnat vše, co byste chtěli? Tak právě pro vás je zde Ochutnávej - food festival malých porcí, který proběhne v sobotu 23. 9. na Smíchovské náplavce. Za jeden den tak zvládnete vyzkoušet delikates nepočítaně.
Ochutnávej - food festival malých porcí se v letošním roce uskuteční poprvé a rozhodně by měl zaujmout všechny milovníky dobrého jídla a pití. Pokud patříte k těm, kteří rádi zkoušejí různé cizokrajné pochutiny, je to akce přesně pro vás. Za účelem ochutnávání různých zahraničních specialit sice můžete vyrazit do restaurací zaměřených na jednotlivé kuchyně, nikdy toho ale nesníte tolik, stejně jako na festivalech nabízejících normální porce. A právě nový Ochutnávej - food festival malých porcí vám umožní ochutnat spoustu jídel během jednoho dne, aniž byste se přecpali.

Na akci totiž budou jednotliví stánkaři nabízet menší degustační porce, takže každý bude moci degustovat, jak je mu libo a zvládne toho ochutnat mnohem víc, než kdyby si musel dávat klasické velké porce. Těšit se tak můžete na různé mini burgery, mini pizzy, připraveny budou i ochutnávky kavkazských a afrických pokrmů. Ochuzeni nebudou ani milovníci sladkého, ti si mohou dát třeba lahodné vafle v mnoha variantách. A když si troufnete, budete moci vyzkoušet i jídlo budoucnosti – sušené hmyzí pochoutky.

OCHUTNÁVEJ - food festival malých porcí
Kde: Smíchovská náplavka, Hořejší nábřeží - Praha 5
Kdy: sobota 23. 9. 2023
Čas: 10-19 hodin
Vstup: ZDARMA

Pražské náplavky
Tel:
Smíchovská Náplavka
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: