Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
července

Letní kino: Návrat idiota

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Projekce snímku Návrat idiota v letním kině Kasárem Karlín.

Datum:22. 07. 23
Cena:100 Kč
Čas:21:30 - 23:10
Kategorie: kultura|kina

V komorním příběhu ze součas­nos­ti, odehrá­va­jícím se na malém městě mezi Váno­ce­mi a Novým rokem, se mladík Fran­tišek po letech strávených v bláz­in­ci vrací ke svým vzdáleným příbuzným, k lidem, kteří by mu měli být blízcí. Pos­tup­ně se však zaplétá do jejich složitých vztahů, ocitá se v trap­ných, komick­ých i dusivých situ­acích, je vys­taven milost­ným, souroze­neck­ým a rodičovským kon­flik­tům. Všech­no, s čím se setkává, se ho dotýká, se vše­mi soucítí, a tak působí trochu jako idiot. Ale právě pro­to, že dosud nic nepoz­nal a neza­žil, je schopen vní­mat lid­ské vztahy ve své čis­totě a oprav­dovosti správně… Ve svém druhém celovečerním fil­mu se režisér a scenárista Saša Gedeon soustřeďu­je na tragikomický labyrint citového zmatení mladých lidí. Inspiroval se tit­ul­ním hrdi­nou knížete Myšk­i­na z románu F. M. Dos­to­jevského ​Idiot”.

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: