Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Sokolský běh republiky

Česká obec sokolská

zpět na výpis akcí
 

Sokolský běh republiky je každoroční oslavou založení Československa, proto běžíme 28. října!

Datum:28. 10. 23
Cena:od 100 Kč
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: sport|běh a kolo

V roce 2019 jsme společně vběhli do druhé stovky naší země a společně tak oslavili 101. výročí existence naší republiky. Navázali jsme tak na sokolskou tradici, která má počátek právě v prvním roce oslav nově vzniklého československého státu.
Zapojit se může kdokoliv, kdo má chuť být součástí Sokolského běhu republiky. Je nutné se zaregistrovat na www.behrepublikyid.cz, vyplnit potřebné údaje a uhradit registrační poplatek. V registračním systému najdete i seznam měst, kde se závody uskuteční a dle toho si vybrat místo, kde poběžíte. Pravidla závodu najdete zde.

Obecné informace

Hlavní závod: Trasa vede po zpěvných cestách (převážně asfalt) Petřínských sadů a Zahrady Kinských. Kromě několika zajímavých míst se můžete těšit i na zajímavé stoupání s vrcholem pod Petřínskou rozhlednou.

Dětský závod: Trasa vede po zpěvných cestách (asfalt) z ulice Hellichova (stejné místo jako u dospělých) do Petřínských sadů a zpět.

V ceně startovného je finisherská medaile a tričko (Tričko je nutné objednat v rámci objednávky startovného).

Místo a čas

Start závodu: Hellichova ulice, Újezd, Malá Strana, Praha 1

Zázemí závodu: Tyršův dům, Újezd 450/40, Malá Strana

Česká obec sokolská
Tel: 257 007 269
Újezd 450
Praha 1, 11801
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: