Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

Vejce Benedikt. Které?

DEER Restaurant

zpět na výpis akcí
 

Během března propukne v restauraci Deer nové brunch menu.

Začátek:01. 03. 23
Konec:30. 09. 23
Čas:07:00 - 15:00
Kategorie: gastro|restaurace

Výtečné pokrmy  lze okusit v čase od 7:00 do 15:00 a v podání šéfkuchaře Lubomíra Dolejše hned v několika báječných variacích.

Vejce Benedikt zná každý. Ale v restauraci Deer je podávají rovnou ve čtyřech variantách. Co takhle klasika s pečenou šunkou? To je vždy sázka na jistotu, když člověk nechce moc experimentovat. Znalci tohoto pokrmu ocení variantu s marinovaným lososem. Je to prostě fantazie! Milovníci avokáda nemusí smutnit i pro ně je v restauraci Deer varianta. Zastřené vejce na křupavém pečivu doplňuje právě tento zelený zázrak. Zlatým hřebem brunchového menu jsou Vejce Benedikt s mušlemi svatého Jakuba. Tento klenot nikde jinde neochutnáte. Z hravého chodu se stává gastronomická událost celého dne. Které Vejce Benedikt zvolíte vy?

Samozřejmě na menu jsou i další báječné pokrmy. Co takhle Francouzská snídaně, která obsahuje míchaná vejce s lanýži a smetanou, marinovaný losos na toastu s avokádem, Crême fraîche, listový salát s cherry rajčaty. Kdo raději severnější verzi, zvolí Anglickou snídani se sázenými vejci, pečenou slaninou, fazolemi v tomatové omáčce, restovanými houbami, cherry rajčátky, mini klobásami a bramborovými rösti. Vegetariáni mají také připravenou variantu s grilovaným uzeným tofu, vaječnou omeletou, avokádem, hlívou královskou, listovým salátem s cherry rajčaty a nakládanou červenou řepou. Specialitou je Snídaně Deer, kde nechybí grilovaná zvěřinová salsicia, restované houby, omeleta s bylinkami, pečená slanina a bramborové rösti. 

„Vejce Benedikt s mušlemi svatého Jakuba rozhodně doporučuji. Je to báječná kombinace a už se těším na reakce hostů. Brunchové menu od rána do odpoledne mě osobně baví. Brzká snídaně či pozdní snídaně, proč ne? Lehký oběd či malá odpolední svačina? V brunchovém menu si vybere každý,“ dodává šéfkuchař Lubomír Dolejš. Restaurace Deer je skvělé místo v centru Prahy, kam vyrazit na výborný brunch a požitek z příjemného interiéru. 

DEER Restaurant
Tel: 225 777 330
Michalská 436/19
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: