Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
března

Zapleťte se s námi ~ Ponožky od babičky

Národní galerie - Veletržní palác

zpět na výpis akcí
 

Sobota je od slova pletení. Nebo určitě by mohla být. Pojďme se potkat, naučit se něco nového a klidně se do toho i trochu zamotat.

Datum:04. 03. 23
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: poznání|workshopy

Kde? KORZO, NG Veletržní palác, Dukelských Hrdinů 47, Praha 7

Pletařky z projektu Ponožky od babičky naučí plést každého začátečníka - holky, kluky, praváky, leváky… Rády ale poradí i s rozpracovaným projektem. Myslíme i na děti a budeme se na ně těšit v tvůrčí dílně.

S designérkou Simonou Poustkovou se pustíme do vytváření drobných pletených doplňků do vlasů či na krk, které si lze uplést během jednoho odpoledne.

Thee… představí vhodné materiály na léto. Společně se dáme do pletení tílka nebo crop topu. K dispozici budou zkušební příze na váš vzor.

S Dominikou Kozákovou, královnou v pletení originálních čepic, se naučíme, jak uplést jejich mini verzí. Jestli ale na výsledek nespěcháte, určitě si můžete rozplést i čepici na příští zimu 

Jehlice, malá klubka pro začátečníky a nekonečná trpělivost vám budou k dispozici. V případě, že si budete chtít výrobek odnést domů a pokračovat v pletení, doporučujeme přinést si vlastní přízi dle vašich představ.

A to vše zdarma

Národní galerie - Ve...
Tel:
Dukelských hrdinů 47
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: