Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
února

Vegan Burger Day před Crossem

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Benefice pro lidi na útěku před válkou.

Datum:25. 02. 23
Cena:od Zdarma
Čas:14:00 - 23:30
Kategorie: gastro|občerstvení, festivaly

PĚT DRUHŮ VEGANSKÝCH BURGERŮ & guláš zdarma a nebo za dobrovolný benefiční příspěvek pro No Borders Team - na pomoc lidem na útěku! Nikdo není ilegální!

KRONŠTAD - s BBQ omáčkou a karamelizovanou cibulkou

PUNCTUM - s vegan kimchi a sojanézou

CHIAPAS - s jalapeños, tabascem & chipotle mayo 

NO BORDERS - extra pálivá omáčka 

NO MASTERS - naprostá klasika = kečup & hořčice

+

VEGAN GULÁŠ - od Food Not Bombs

+

KÁVA - překapávaná káva z Chiapasu VEGAN KOLÁČKY

CENA BURGERU? Jídlo nabízíme zdarma.

Pokud chceš, můžeš přispět zcela dobrovolný benefiční příspěvek pro autonomní kolektiv No Borders Team. Je na tobě, kolik nám za jídlo můžeš přispět, podle tvé aktuální situace. Ideálně třeba kilo - dvě za burger? Pětikilo za tři burgery? Dvacka? Je to fakt na tobě.

Pokud nemáš peníze a chceš se přijít najíst, tak je to úplně v pohodě a budeme rádi, když dorazíš i s kamarády! Jídlo je právo, ne privilegium, rádi jej dáme bez placení!

VŠECHNY BURGERY, GULÁŠ I KOLÁČKY JSOU VEGANSKÉ - bez živočišných výrobků, bez vajec, mléka, bez masa. Základ každého burgeru je vegan houska, zelenina a karbanátek z veganského "mletého masa" + zvolená příchuť.

Všechny vaše dobrovolné solidární příspěvky za burgery po odečtení nákladů předáme na pomoc lidem na útěku před válkou.

No Borders Team (NBT) je anarchistická grassroot skupina sdružující jednotliv*kyně z různých kolektivů z Polska a Evropy, kteří*é se staví proti postupu úřadů na hranicích. Agrese úřadů je namířena proti lidem hledajícím útočiště.

NBT jako skupina věří, že svoboda pohybu a rozhodování o místě pobytu je základním lidským právem. Proto nesouhlasí s politikou úřadů spočívající v kategorizaci lidí. Žádný člověk není nelegální a solidarita a vzájemná pomoc jsou odpovědí na systém založený na xenofobii a pohrdání lidmi z různých etnických skupin.

No Borders Team pomáhá všem na útěku před válkou, jak z Ukrajiny, tak na polsko-běloruských hranicíh.

Cross Club
Tel: 736535010
Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: